«Πρόταση 120 εκατ. για Ζοάο Φέλιξ»

«Πρόταση 120 εκατ. για Ζοάο Φέλιξ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεση πρόταση ύχους 120 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.

Έτοιμη να κάνει δικό της ένα από τα next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μοιάζει η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «cmjornal», οι «πολίτες» κατέθεσαν πρόταση ύψους 120 εκατομμύριων ευρώ στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ. Μάλιστα, στον ποδοσφαιριστή προσφέρουν 5ετες συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον το παραπάνω δημοσίευμα ευσταθεί, τότε η Μπενφίκα δύσκολα δεν θα αποδεχτεί αυτή την πρόταση καθώς τόσο καιρό, η ομάδα της Λισαβόνας ανέφερε πως μόνο αν έρθει πρόταση 120 εκατ. ευρώ θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE