ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Συνέλαβαν άλλον έναν δραπέτη - Παραμένει άφαντος ο πιο επικίνδυνος

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Συνέλαβαν άλλον έναν δραπέτη - Παραμένει άφαντος ο πιο επικίνδυνος

Άλλος ένας από τους δραπέτες του Μεταγωγών συνελήφθη την Πέμπτη (6/6) το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, πρόκειται για τον κακοποιό που φέρεται να διέρρηξε την οικία του Λευτέρη Πανταζή που μαζί με άλλους τρεις, κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές την περασμένη Δευτέρα (3/6).

Πλέον καταζητείται ακόμη ένας από τους Αλβανούς κακοποιούς ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως ο πιο επικίνδυνος από όλους ο οποίος είναι καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία ενός σεφ στην Καισαριανή το 2012.

Η σύλληψη του τρίτου δραπέτη του Μεταγωγών έγινε στη Νέα Σμύρνη αφού οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία που έφτασε στο τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής.

Η πληροφορία που έφτασε στην Ασφάλεια ανέφερε ότι ο καταζητούμενος (ένας από τους διαρρήκτες του σπιτιού του Λευτέρη Πανταζή) επρόκειτο να διαρρήξει διαμέρισμα στην οδό Βρυούλων στη Νέα Σμύρνη.

Ο 35χρονος ήταν άοπλος και κυκλοφορούσε με αλλαγμένα τα χαρακτηριστικά του (είχε αφήσει μούσι και φορούσε καπέλο) προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top