ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Φοβούνται πιθανά χτυπήματα των δύο δραπέτων κακοποιών - VIDEO

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Φοβούνται πιθανά χτυπήματα των δύο δραπέτων κακοποιών - VIDEO

Εδώ και μέρες ψάχνουν τους δυο «επικίνδυνους» δραπέτες, χωρίς μέχρι στιγμής να τους έχουν εντοπίσει κάτι που προκαλέι την ανησυχία των αρχών. 

Κρυμμένοι συνεχίζουν να βρίσκονται οι δύο, από τους κακοποιούς, που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές της Διεύθυνσης Μεταγωγών. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο πρώτοι κατάφεραν να εντοπιστούν και να συλληφθούν, κάτι το οποίο δεν ισχυεί και για τους άλλους δυο με αποτέλεσμα οι αρχές να φοβούνται για τυχόν «χτυπήματα τους». 

Ο πρώτος στις 2 Ιουνίου του 2012 είχε εκτελέσει εν ψυχρώ με καλάζνικοφ έναν 30χρονο στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει τον 32χρονο αδερφό του καθώς προσπάθησε με συνεργούς του να τους κλέψουν το καινούργιο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει.

Όταν τα δύο αδέρφια αντιστάθηκαν τους γάζωσε με καλάζνικοφ. Τον Ιούλιο του 2013 είχε συλληφθή και έκτοτε μεταφέρεται από φυλακή σε φυλακή γιατί συνηθίζει να δημιουργεί σοβαρά επεισόδια.

Ο δεύτερος είναι ένας από τους ληστές της συμμορίας που διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, τον Απρίλιο του 2018 και από τις δύο οικιακές βοηθούς άρπαξαν 1000 ευρώ και τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή αξίας 150.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top