ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα 34χρονου – Εντοπίστηκαν ίχνη τους στην σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα 34χρονου – Εντοπίστηκαν ίχνη τους στην σκηνή

Σε κινητοποίηση τέθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία στην Πάφο τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/06).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:00 τα ξημερώματα (07/06), ξέσπασε φωτιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου κατέσβησε την φωτιά, ενώ το όχημα που ανήκει σε 34χρονο από την Ρουμανία, κάηκε ολοσχερώς.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, αφού εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης στην σκηνή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.