ΚΥΠΡΟΣ

Μορέιρα: «Αυτός που ξεκινά τις φήμες είναι κάποιος που βλέπει φαντάσματα»

Μορέιρα: «Αυτός που ξεκινά τις φήμες είναι κάποιος που βλέπει φαντάσματα»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Ζοσέ Μορείρα τοποθετείται για πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά:

Φίλοι μου, φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φίλοι του ποδοσφαίρου,

Θα ήθελα να κάνω μία σύντομη τοποθέτηση, για δύο σημεία:

1. Όπως ήδη έχει ενημερώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η συνεργασία μας θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου, μετά από τεχνικής φύσεως απόφαση, η οποία πάρθηκε από την προπονητική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν έχω μιλήσει, ούτε έχω συζητήσει, με το Διοικητικό Συμβούλιο για θέματα που αφορούσαν την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θα σεβαστώ την απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα συνεχίσω να είμαι ένας κορυφαίος επαγγελματίας, μέχρι το τέλος της ζωής μου.

2. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες, έχω διαβάσει και ακούσει αρκετά άσχημα πράγματα για το όνομά μου και για την τιμή μου ως ποδοσφαιριστής/άνθρωπος/σύζυγος και πατέρας. Αυτή είναι η ώρα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Η φήμη είναι απλά φήμη. Αλλά πληγώνει, όταν κάποιος πιστεύει σε αυτή. Εάν ο οποιοσδήποτε έχει αποδείξεις για αυτές τις φήμες, θα ήθελα να τον παρακαλέσω όπως τις παρουσιάσει. Αλλιώς, να σταματήσει να λέει και να γράφει ψέματα. Είμαι ένας καλός άνθρωπος, ειλικρινής και τους σέβομαι όλους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε και εσείς εμένα. Αναμφίβολα, αυτός που ξεκινά τις φήμες, είναι κάποιος λυπημένος, τρελός ή κάποιος που βλέπει φαντάσματα κατά τη διάρκεια της νύκτας!

Αυτή είναι η αλήθεια. Και κάποιες φορές η αλήθεια είναι πολύ απλή, όπως και στη δική μου περίπτωση.

Ευχαριστώ

Jose Filipe da Silva Moreira

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top