Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο; Οι τέσσερις διεκδικητές

Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο; Οι τέσσερις διεκδικητές

Συμπληρώθηκε η τετράδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά και το χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και η αγωνία κορυφώνεται. Μεγάλα παιχνίδια θα έχουμε στη συνέχεια με τους ποδοσφαιρόφιλους να αρχίζουν τα προγνωστικά σχετικά με τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ΚΟΠ είναι καθορισμένες για τις 8, 22 και 29 Απριλίου 2015.

Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE