Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο; Οι τέσσερις διεκδικητές

Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο; Οι τέσσερις διεκδικητές

Συμπληρώθηκε η τετράδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά και το χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και η αγωνία κορυφώνεται. Μεγάλα παιχνίδια θα έχουμε στη συνέχεια με τους ποδοσφαιρόφιλους να αρχίζουν τα προγνωστικά σχετικά με τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ΚΟΠ είναι καθορισμένες για τις 8, 22 και 29 Απριλίου 2015.

Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.