ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μπάι άουτ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Το μπάι άουτ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι του Ερυθρού Αστέρα εν όψει και της νέας σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Βελιγραδίου, οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα παραμείνει στην ομάδα μας» ήταν η λιτή τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, Μίτρα Μερκέλε στην τηλεοπτική εκπομπή Arena Sport.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο 49χρονος κόουτς θα ήθελε έπειτα από δύο χρόνια θητείας στον Ερυθρό Αστέρα, να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, έχοντας στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής στη Σερβία και οδηγώντας το κλαμπ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως ομάδα του κοίταξε στα μάτια μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μια καθ΄όλα αξιοπρεπέστατη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η μετοχή του 48χρονου προπονητή παρουσίασε άνοδο στο προπονητικό χρηματιστήριο χωρίς όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον στείλει στον πάγκο άλλης ομάδας.

Όπως έχουμε σημειώσει και πιο παλιά, ο κόουτς Μιλόγεβιτς μπορεί να αποχώρησε από την χώρα μας, ωστόσο διατηρεί πολλούς φίλους στα μέρη μας. Και αρκετοί εξ αυτών έχουν να λένε τελευταία στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όχι φυσικά για τον πάγκο του Πανιωνίου που υπήρξε η τελευταία του ομάδα της προπονητικής καριέρας του στη χώρα μας, αλλά για ένα κλαμπ με πιο «βαριά» φανέλα και πιο υψηλούς στόχους από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Πρόταση πάντως από μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα δεν έφτασε στα χέρια του. Μια φορά, ο κόουτς έχει τη δυνατότητα – όπως λέγεται στη σερβική πιάτσα των ατζέντηδων – έναντι συγκεκριμένου ποσού να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και να μετακομίσει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top