ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Πούκι σόκαρε τους Βόσνιους και έβαλε στο κόλπο τη Φινλανδία

O Πούκι σόκαρε τους Βόσνιους και έβαλε στο κόλπο τη Φινλανδία

Με δύο τέρματα του Πούκι οι Φινλανδοί επικράτησαν 2-0 της Βοσνίας και έπιασε κορυφή στον όμιλό μας, μαζί με την Ιταλία, έχοντας έξι βαθμούς. Ο Σέχιτς έσωσε τη Βοσνία από μεγαλύτερο σκορ. 

Με τον Πούκι να σκοράρει δύο φορές, η Φινλανδία καθάρισε στο δεύτερο μέρος τη Βοσνία και πλέον έφερε σε δεινή θέση τον Έντιν Ντζέκο και την παρέα του, ως προς την πρόκριση στα τελικά του EURO.

O Tεέμου Πούκι με τα δύο τέρματα του κατόρθωσε να στείλει στην κορυφή με έξι πόντους (και αγώνα περισσότερο την Φινλανδία) αφού σκόραρε μετά από ασίστ του Καμαρά στο 56’ και του Ρόμπιν Λουντ στο 68’ όταν με υπέροχο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Σέχιτς έκανε σωρεία επεμβάσεων για να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα, ενώ ο Ντζέκο στο 77’ με κεφαλιά σε κενή εστία, δεν μπόρεσε να ξαναβάλει στο ματς την Βοσνία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αρμενία δεν είχε δυσκολίες απέναντι στο Λιχτενστάιν και επικράτησε με 3-0 με γκολ των Γκαζαριάν στο 2΄, Καρπετιάν στο 18’ ενώ το σκορ έκλεισε στο 90+1’ ο Μπαρσεγκιάν.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου:

Αρμενία – Λιχτενστάιν 3-0
(2’ Γκαζαριάν, 18’ Καρπετιάν, 90+1’ Μπαρσεγκιάν)

Φινλανδία – Βοσνία 2-0
(56’, 68’ Πούκι)

Ελλάδα – Ιταλία (21:45)

Η βαθμολογία: 
Ιταλία 6
Φινλανδία 6
Ελλάδα 4
Βοσνία 4
Αρμενία 3
Λιχτενστάιν 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Λιχτενστάιν – Φινλανδία
Ιταλία – Βοσνία
Ελλάδα – Αρμενία

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top