LIKE ONLINE

Οι διακοπές των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων - Κρουαζιέρες με γιοτ και παγωτό με φύλλο χρυσού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι διακοπές των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων - Κρουαζιέρες με γιοτ και παγωτό με φύλλο χρυσού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ταν είσαι παιδί, οι διακοπές είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου. Εκδρομές στην παραλία, παιχνίδια στο πάρκο και ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Υπάρχει όμως μια ομάδα προνομιούχων παιδιών, των πλουσιόπαιδων, που οι διακοπές δεν θυμίζουν σε τίποτε αυτές των κοινών θνητών.

Από τον δικό τους ζωολογικό κήπο – γεμάτο με 500 ζώα – μέχρι παγωτό που καλύπτεται από πραγματικό χρυσό και κοστίζει 780 δολάρια, αυτή είναι πραγματικά η γεύση της πολυτελούς ζωής των πλουσιόπαιδων. Και παρόλο που έχουμε δει πώς περνούν την ζωή τους τα πλουσιόπαιδα σε όλο τον κόσμο, με τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες, εδώ μιλάμε για παιδιά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ζωή αυτών των παιδιών:

Διακοπές με πανάκριβο γιοτ στην Μεσόγειο

Η Νίνα Ναουστντάλ, δισεκατομμυριούχος σχεδιάστρια μόδας θέλει μόνο τις καλύτερες διακοπές για τα τρία της παιδιά, τον 7χρονο Νώε, την 9χρονη Αλέξα και την 11χρονη Λία. Και τι εννοεί διακοπές; Την ενοικίαση ενός γιοτ αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών για μια κρουαζιέρα στην Μεσόγειο. Με κόστος 100.000 λιρών την εβδομάδα, οι διακοπές σε αυτό το πολυτελές σκάφος δεν είναι φθηνές, αλλά η Νίνα θέλει τα παιδιά της να αποκτήσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν.

πως λέει: «Το σκάφος έχει ένα πολύ λογικό μέγεθος, μπορείς να το ‘παρκάρεις’ στο λιμάνι και μετακινείσαι εύκολα με αυτό». Το γιοτ του νοικιάζει για τις διακοπές των πλουσιόπαιδών της, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία και μια αίθουσα σινεμά στα τρία καταστρώματά του.

Και δεν είναι μόνο το μόνο που κάνει η Νίνα για να ικανοποιήσει τις άγριες διαθέσεις των παιδιών της. Το ταξίδι μπορεί να ξεκινά από τον παράδεισο των δισεκατομμυριούχων, το Μονακό, ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας διοργανώνει και μια μέρα γεμάτη διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα πλουσιόπαιδά της.

Μαζί με την βοήθεια των αδερφών της Τζέικ και Τσαντ επιστρατεύει μια σειρά από πολυτελή θαλάσσια παιχνίδια για να διασκεδάζουν ο Νώε, η Αλέξα και η Λέα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ένας τροχός, μηχανοκίνητες σανίδες σερφ, ένα τραμπολίνο που επιπλέει στο νερό και μια τσουλήθρα όλα στην τιμή των 2.600 λιρών την ημέρα.

Αλλά όπως λέει η Νίνα: «Αυτή είναι η ομορφιά του να έχεις παιδιά στο γιοτ. Μπορεί το γιοτ να είναι ένα παιχνίδι ενηλίκων αλλά αυτά είναι τα δικά τους παιχνίδια. Είναι πανέμορφα και τα παιδιά διασκεδάζουν τόσο πολύ».

Ιδιόκτητος ζωολογικός κήπος και συλλογή πανάκριβων αυτοκινήτων

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ο έφηβος Ρασίντ Μπελχάσα απολαμβάνει επίσης τις διακοπές του. Αλλά αυτό το πλουσιόπαιδο με τα δισεκατομμύρια δεν χρειάζεται να αφήσει το σπίτι του στο Ντουμπάι για μια πολυτελή εμπειρία. Ο 16χρονος έχει τον δικό του ζωολογικό κήπο, με τα 500 ζώα στα οποία συμπεριλαμβάνονται καμηλοπαρδάλεις, τίγρεις και μια σειρά από άλλα εξωτικά πλάσματα.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο παιχνίδι του Ρασίντ. Ο έφηβος διαθέτει έξι πανάκριβα αυτοκίνητα – τρεις Rolls Royce, δύο Lamborghini και μία Ferrari. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Αυτό το πλουσιόπαιδο δεν ξέρει να οδηγεί. Βέβαια, όταν είσαι τόσο πλούσιος όσο ο Ρασίντ, μπορείς απλά να προσλάβεις έναν σοφέρ για τις μετακινήσεις σου.

16χρονος Ρασίντ έχει επίσης έναν φετίχ με τα παπούτσια και κατέχει περισσότερα από 350 ζευγάρια πανάκριβων παπουτσιών. Και λατρεύει τόσο πολύ το σπίτι του στο Ντουμπάι, που δεν τον νοιάζει να δώσει 2.000 λίρες για να νοικιάσει ένα υδροπλάνο και να πετάξει πάνω από την πόλη του, για μόλις 45 λεπτά.

Αυτό το πλουσιόπαιδο, που είναι γιος ενός δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα ακινήτων, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube και 1,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή του, υπογράφοντας ως Money Kicks.

Και έχει μεγάλα σχέδια όσον αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς θέλει να γίνει influencer και να κάνει την δική του περιουσία. Όπως λέει: «Η ζωή έχει να κάνει με τις επαφές που έχει ο καθένας. Ο πατέρας μου ξεκίνησε από το μηδέν αλλά τα κατάφερε χάρη στις επαφές του».

 

Παγωτό καλυμμένο με φύλλο χρυσού

λα τα παιδιά λατρεύουν το παγωτό. Είτε μία είτε περισσότερες μπάλες και ιδίως κατά την διάρκεια των διακοπών. Αλλά για τα πλουσιόπαιδα Έλλα και Τσάρλι από την Νέα Υόρκη, απόγονοι δισεκατομμυριούχου, το παγωτό πάει σε άλλο επίπεδο.

Στις διακοπές τους αυτά τα παιδιά τρώνε παγωτό καλυμμένο με φύλλο χρυσού, που κοστίζει 780 λίρες το κάθε μπολ. Συγκεκριμένα, το παγωτό Golden Opulence σερβίρεται σε ένα κρυστάλλινο κύπελλο και φτιάχνεται με βανίλια από την Μαδαγασκάρη και την Αϊτή. Στην συνέχεια, τυλίγεται σε βρώσιμο φύλλο χρυσού 23 καρατίων και ολοκληρώνεται με το πιο ακριβή σοκολάτα του κόσμου και γλυκό χαβιάρι.

σο για το τι λένε τα ίδια τα πλουσιόπαιδα για την γεύση του; «Καλό είναι». Και κάπως έτσι, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά τα πλουσιόπαιδα ζουν σε έναν άλλο κόσμο πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Από iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top