ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός από την Λάρνακα– ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός από την Λάρνακα– ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί ο τυχερός από την Λάρνακα να μην έγινε εκατομμυριούχος, ωστόσο βάζει στον λογαριασμό του χιλιάδες ευρώ.

Στην κλήρωση του Τζόκερ, βρέθηκε ένας μόνο τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ο οποίος κερδίζει το ποσό του 1.263.168,79. Το δελτίο που κέρδισε, παίχθηκε στην Σπάρτη. 

Στην δεύτερη κατηγορία, βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία, εκ των οποίων το ένα παίχθηκε σε πρακτορείο στον Κόρνο της Λάρνακας. Τα δύο δελτία κερδίζουν το ποσό των €35.506,06 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 13/06/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE