ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο Μαργκάσα και για το μέλλον του – «Και να μείνω στη Νέα Σαλαμίνα…»

Μίλησε ο Μαργκάσα και για το μέλλον του – «Και να μείνω στη Νέα Σαλαμίνα…»

Το απόγευμα της Πέμπτης ο διεθνής Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, τόσο για την Εθνική Κύπρου, όσο και για τη Νέα Σαλαμίνα και το μέλλον του.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής: «Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω στο πρώτο παιχνίδι με την Σκωτία μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Κρατήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, όχι πολλές, αλλά θα μπορούσαμε. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος, αλλά δεν κρατήσαμε το σκορ. Χθες ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  Η Ρωσία, μαζί με το Βέλγιο είναι οι πιο καλές ομάδες του ομίλου μας. Και χθες καταφέραμε σε κάποια διαστήματα να παίξουμε καλά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

Για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα: «Είχε 42 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Ένα πάρα πολύ καλό γήπεδο που έγινε το μουντιάλ. Πραγματικά είναι τρομερό γήπεδο για να παίζεις ποδόσφαιρο».

Για τη συνέχεια: «Η Σκωτία πιστεύω ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Μπορεί να έχει κάποιους παίκτες όπως ο Ρόμπερσον που πήρε το Τσάμπιονς λιγκ με την Λίβερπουλ, αλλά σαν ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Πιστεύω ότι στην Κύπρο μπορούμε. Πρώτα όμως είναι τα παιχνίδια με το Καζακτάν και το Σαν Μαρίνο που πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Κωστή: «Τον ξέρω πολύ καλά, γιατί τον είχα ένα χρόνο. Μιλήσαμε πολλές φορές και ο ίδιος λέει ότι τον έχω βοηθήσει αρκετά. Πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι καλό παιδί και ακούει τους προπονητές του».

Για τους άλλους νεαρούς: «Και οι άλλοι νεαροί που έπαιξαν έδειξαν ότι έχουν ταλέντο. Ο Ματία, ο Πίττας, ο Ιωάννου. Έχουμε ταλέντο σαν ομάδα και πρέπει να τους βοηθήσουμε εμείς οι μεγαλύτεροι, έτσι ώστε να μπορούν να βελτιωθούν».

Για τα συναισθήματα του όταν παίζει στην Εθνική: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να με κάνει τόσο περήφανο που παίζω».

Για το πρόγραμμα του τις επόμενες μέρες: «Θα πάω Πορτογαλία για να ξεκουραστώ και να δω τους συγγενείς μου. Θα δούμε και που θα παίζω του χρόνου. Τώρα έχω συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή την στιγμή. Αυτές τις μέρες ήμουν συγκεντρωμένος στην Εθνική.  Ο μάνατζερ μου, Νικόλας Αριστοτέλους ήταν εδώ και μίλησε με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Και να μείνω στη Νέα Σαλαμίνα θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και σε όποια ομάδα και να παίζω θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όπου πάω, προσπαθώ να φτιάξω ένα κλίμα με τους οπαδούς. Νιώθω τη φανέλα και τους καταλαβαίνω που απογοητεύονται που ακούν ότι μπορεί να φύγω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top