ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χτύπησε τον Βέργα συγκρατούμενος του για την καθαριότητα της τουαλέτας – Ακουγόταν μέχρι έξω το κλάμα του

Χτύπησε τον Βέργα συγκρατούμενος του για την καθαριότητα της τουαλέτας – Ακουγόταν μέχρι έξω το κλάμα του

Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών μεταφέρθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί, ο πρώην δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και κρατείται εκτός του χώρου των Κεντρικών Φυλακών, στα ειδικά διαμορφωμένα σπίτια της ΜΜΑΔ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, προχώρησε σε παρατήρηση προς άλλο συγκρατούμενο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ToThemaOnline.com, ο κύριος Βέργας, παραπονέθηκε στον συγκάτοικο του για την καθαριότητα της τουαλέτας και του ζήτησε να μαζέψει την πετσέτα του, αφού ζούνε σε κοινόβιο χώρο και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να καθαρίζει, ή να συγυρίζει τις ακαταστασίες κανενός.

Με αφορμή την παρατήρηση, ξεκίνησε μία έντονη μεταξύ τους συζήτηση, με αποτέλεσμα ο Βέργας να δεχθεί επίθεση από τον συγκάτοικο του.

Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο, από τον συγκρατούμενο του, με τον θύμα να καλεί σε βοήθεια κλαίγοντας.

Τις φωνές και τα κλάματα του Σαββα Βέργα, άκουσαν άλλοι συγκρατούμενοι τους, οι οποίοι έσπευσαν να τον γλιτώσουν από τα χέρια του συγκάτοικου τους, ενώ επενέβη και ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ, ο οποίος φρουρεί το σπίτι στο οποίο διαμένουν.

Ο πρώην δήμαρχος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου του έγινε ακτινογραφία στο πρόσωπο και απελύθη.

 

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος όπου διαμένουν κρατούμενοι, οι οποίοι συμμετέχουν σε προγράμματα προστασίας μαρτύρων, φρουρείται, στο εξωτερικό μέρος,  από ένα μόνο μέλος της ΜΜΑΔ, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού δεν υπάρχει αστυνομική  παρουσία.

Σε αντίθεση με τα ελλιπή όπως φαίνεται, μέτρα προστασίας που λαμβάνονται σε τέτοιους είδους χώρους κράτησης, στις Κεντρικές Φυλακές, η ασφάλεια είναι πολύ πιο ανεπτυγμένη σε κοινόβιους χώρους, λόγω της συνεχούς παρουσίας  δεσμοφυλάκων.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top