Κομβικό το παιχνίδι για τον Οθέλλο

Κομβικό το παιχνίδι για τον Οθέλλο

Μεγάλο παιχνίδι για τον Οθελλο την Κυριακή με την Δόξα καθώς η ομάδα της Αθηένου σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει θα πρέπει να κερδίσει όπως και να έχει τον αγώνα.

Ο αγώνας με την Δόξα μπορεί να δώσει μια σημαντική ανάσα στην ομάδα του Οθέλλου με τον Κώστα Σακκά να έχει δώσει το μήνυμα στους παίκτες αλλά και γενικότερα στην ομάδα

 Τα προβλήματα είναι γνωστά, με τον Κώστα Σακκά να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Τιάγκο και στον τραυματία Λοΐζου. Εκτός είναι και ο Μενέντες, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο και θα φανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται κι αν μπορεί να αρχίσει προπονήσεις.

Επανέρχεται ο Χατζηγιαννακού, ο οποίος θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αριστερά μάλλον θα αγωνιστεί ο Ευθυμίου, ενώ πιθανότατα θα παίξει ως αριστερό μπακ ο Γκριν.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE