ΗΧΗΡΗ αντίδραση ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας Λεμεσού – «Για να πληρώσετε τα παχουλά συμβόλαια ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης…»

ΗΧΗΡΗ αντίδραση ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας Λεμεσού – «Για να πληρώσετε τα παχουλά συμβόλαια ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης…»

Γραπτή επιστολή προς ΜΜΕ από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ομόνοιας Λεμεσού αναφέρει τα εξής:

«Το μήνυμα μας απευθύνεται στην PrimeTel: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο την αδικία και την εκμετάλλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του κόσμου της! Περιμένουμε άμεση αναπροσαρμογή του συμβολαίου της ομάδας μας. Δώστε της αυτά που δικαιούται.

Σταματήστε να της πίνετε το αίμα! Φτάνει η κοροϊδία! Εάν νομίζετε πως θα την βγάλετε καθαρή με ένα προσωρινό διάταγμα, καλύτερα αλλάξετε άποψη πριν να είναι αργά.

Όσο για τις αυξήσεις στις συνδρομές του κόσμου, για να πληρώσετε τα παχουλά συμβόλαια ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, ούτε σαν κακόγουστο αστείο μπορούμε να τις εκλάβουμε. Αντιδράστε πριν να γίνετε LTV.

ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ».

Διαβάστε επίσης: 

Αιφνιδιαστικά «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» δυο από το τεχνικό τιμ ο Λάρκου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE