ΚΥΠΡΟΣ

«Θα επαναφέρουμε τον Φοίνικα εκεί που του αρμόζει»

«Θα επαναφέρουμε τον Φοίνικα εκεί που του αρμόζει»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις θέλει να ευχαριστήσει τόσο τα μέλη του όσο και τον υπόλοιπο κόσμο για την δυναμική παρουσία που επέδειξαν στους τελευταίους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Μπορεί στον πλείστο κόσμο να επικρατεί το συναίσθημα της απογοήτευσης που για 7η συνεχόμενη χρονιά θα μείνουμε μακριά απ’ οποιαδήποτε διάκριση, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας όπως το προστάζει η Ιστορία μας, όπως άλλωστε το λέει το όνομα μας. Είμαστε οι ΜΑΧΗΤΕC της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.
 
Όταν βλέπεις κάποια πράγματα τα οποία αξίζουν περισσότερα από την οποιαδήποτε διάκριση τότε ναι παίρνεις το κουράγιο, σηκώνεις ψηλά το κεφάλι και συνεχίζεις τον αγώνα μέχρι τέλους. Αυτό που ζητήσαμε εξ’ αρχής από την φετινή Ανόρθωση είναι απλά να αγωνίζεται σαν Ανόρθωση βλέποντας στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο άσχετα αν οι πλείστοι απ’ αυτούς έχουν διπλάσιους , τριπλάσιους ακόμα και τετραπλάσιους προϋπολογισμούς. Ζητήσαμε και απαιτήσαμε το οικονομικό νοικοκύρεμα και όχι λάθη προηγούμενων χρόνων που κάποιοι άπλωναν τα χέρια τους ως εκεί που δεν έφταναν, και ας είχε αυτό αντίκτυπο στο αγωνιστικό αποτέλεσμα. Το βλέπαμε σαν την μοναδική λύση για την επιβίωση του Σωματείου μας και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι για τον τρόπο που πλέον ο καθένας λειτουργά και δείχνει να σέβεται την τιμημένη φανέλα. Όταν οι ποδοσφαιριστές σωριάζονται στο έδαφος γιατί απογοήτευσαν εμάς, όταν ο εκπρόσωπος τύπου απολογείται προς τον κόσμο δημόσια και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όταν οι τρελοί τραγουδούν στα ημίχρονα ή στο τέλος κάθε παιχνιδιού ανεξαρτήτως αποτελέσματος τότε μπορείς να νιώσεις ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
 
Αν δεν είσαι ένας από μας δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν μπορείς να αντιληφθείς γιατί η Ανόρθωση Αμμοχώστου κρατιέται εν ζωή για περισσότερο από ένα αιώνα, για τα τόσα που περάσαν οι πρόγονοι μας για δεκαετίες που μας δυνάμωνε παρά να μας σκοτώνει. Με αργά, σωστά και σταθερά βήματα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα επαναφέρουμε τον Φοίνικα εκεί που του αρμόζει, να πετάξει ψηλά όπως άλλοτε, για να καταστήσουμε την Ανόρθωση ξανά ως την Μεγάλη Κυρία του τόπου, για να επιστρέψουμε στην Πόλη του Ευαγόρα για ένα ακόμα πιο τρομακτικό μέλλον.
 
Αύριο η ομάδα δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι  με στόχο την όσο καλύτερη θέση στην εξάδα που ίσως μας εξασφαλίσει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βρεθούμε στο πλάι της, να φωνάξουμε και λύπες και χαρές. Μόνο έτσι θα το αποδείξουμε και όχι με την απουσία μας. Η ώρα 16:00 αύριο ραντεβού στο Νότιο πέταλο μέχρι το επόμενο.
 
Εν αντίθεση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το φουτσαλικό βρίσκετε ήδη στους “4” του κυπέλλου με στόχο τον τελικό και το τρόπαιο για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του, στην παρθενική του μάλιστα παρουσία στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Την ερχόμενη Δευτέρα η ώρα 21:15 δίνουμε τον πρώτο αγώνα, εντός έδρας και είναι μια μικρή ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Η ώρα 20:00 μαζευόμαστε στον Κεντρικό και η ώρα 20:45 αναχωρούμε για το «κίτιον».  
 
Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Παν.Συ.Φι διοργανώνει παγκύπριο πάρτι για το Σαββάτο 28/03 επί της ευκαιρίας της διακοπής, λόγω Εθνικών ομάδων, με πάρα πολλές εκπλήξεις. Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.
 
Υ.Γ. «ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΩΡΑ, ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ» Ευαγόρας Παλληκαρίδης 14-03-1957
 
Υ.Γ.1   ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
 
Υ.Γ.2 ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ, ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟ
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top