ΕΛΛΑΔΑ

Χάνει και τον Σπανούλη

Χάνει και τον Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και η ήττα των Πειραιώτων είναι... διπλή, καθώς ο Βασίλη Σπανούλης αγωνίστηκε τραυματίας και η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο.Ο V-Span τραυματίστηκε πριν από δύο ημέρες στην προπόνηση της ομάδας του, όταν δέχθηκε μια γονατιά από τον Καββαδά, όμως, έσφιξε τα... δόντια κι έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Τοp 16 της Εuroleague.

Μάλιστα, η συμμετοχή του στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ήταν στη διακριτική του ευχέρεια, αλλά ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Tα μαντάτα, όμως, δεν είναι καλά. Ο Σπανούλης δέχθηκε άλλη μια γονατιά στο ματς με τους Τούρκους, η οποία του δημιούργησε ένα αιμάτωμα στο γόνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε για αρκετή ώρα στο ΣΕΦ, αφού δέχτηκε θεραπεία από τους γιατρούς της ομάδας, ενώ αναμένεται να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Α1.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top