Χάνει και τον Σπανούλη

Χάνει και τον Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και η ήττα των Πειραιώτων είναι... διπλή, καθώς ο Βασίλη Σπανούλης αγωνίστηκε τραυματίας και η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο.Ο V-Span τραυματίστηκε πριν από δύο ημέρες στην προπόνηση της ομάδας του, όταν δέχθηκε μια γονατιά από τον Καββαδά, όμως, έσφιξε τα... δόντια κι έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Τοp 16 της Εuroleague.

Μάλιστα, η συμμετοχή του στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ήταν στη διακριτική του ευχέρεια, αλλά ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Tα μαντάτα, όμως, δεν είναι καλά. Ο Σπανούλης δέχθηκε άλλη μια γονατιά στο ματς με τους Τούρκους, η οποία του δημιούργησε ένα αιμάτωμα στο γόνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε για αρκετή ώρα στο ΣΕΦ, αφού δέχτηκε θεραπεία από τους γιατρούς της ομάδας, ενώ αναμένεται να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Α1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE