ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Κατάντησαν πράσινο σημείο σε σκουπιδότοπο –Ανδρονίκου: 'Ενδεχόμενο ακύρωσης συμβολαίου' – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Κατάντησαν πράσινο σημείο σε σκουπιδότοπο –Ανδρονίκου: 'Ενδεχόμενο ακύρωσης συμβολαίου' – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από πράσινο σημείο ανακυκλώσεως κατάντησε σκουπιδότοπος μετά από αδιαφορία του ιδιοκτήτη ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε την διαχείριση του σημείου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Δρομολαξιάς, Κύπρο Ανδρόνικου.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Μετά από παράπονα που έφθασαν στην σελίδα μας, αγανακτισμένοι φαίνεται να είναι οι κάτοικοι της Δρομολαξιάς λόγω της κατάστασης που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες το πράσινο σημείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο ThemaOnline, κάτοικοι της περιοχής, «κινδυνεύει η δημόσια υγεία μας, αφού κατάντησαν το σημείο σε σκουπιδότοπο». Μάλιστα, τα όσα αναφέρουν τα έχουμε στοιχειοθετήσει με οπτικό υλικό και συγκεκριμένα φωτογραφίες που λήφθηκαν από το σημείο.

Το εν λόγω πράσινο σημείο, δημιουργήθηκε στην περιοχή με στόχο οι δημότες να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα απόβλητά τους στον χώρο για πιο αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Την ευθύνη του σημείου ανέλαβε, μετά από προσφορές διαχείρισης, ιδιωτική εταιρεία.

Λεπτομέρειες για το σημείο:

Ωστόσο, όπως μας αναφέρουν οι πολίτες, ο χώρος τόσο εντός όσο και εκτός έχει καταντήσει τους τελευταίους μήνες σε σκουπιδότοπο, ο οποίος περιλαμβάνει όλων των ειδών σκουπίδια τα οποία μεταφέρονται με μεγάλη ποσότητα -προφανώς από φορτηγά.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της Δρομολαξιάς – Μενεού, κ Κύπρο Ανδρονίκου ο οποίος όπως μας ανέφερε έχει εις γνώση του την εν λόγω περίπτωση και ήδη από την Παρασκευή (21/6) έχει προγραμματιστεί διευρυμένη σύσκεψη για το εν λόγω θέμα.

Όπως ανέφερε ο κ.Ανδρονίκου, στην εν λόγω σύσκεψη θα συζητηθεί σοβαρό το ενδεχόμενο να ακυρώσουν το συμβόλαιο του ιδιοκτήτη – υπεύθυνου μιας και όπως αποδείχθηκε δεν τηρεί τους όρους με βάση τους οποίους απέκτησε την διαχείριση του πράσινου σημείου.

Εν τέλει, εντός των επόμενων ημερών, ο κ. Ανδρονίκου μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για επίλυση του ζητήματος.

Φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top