ΚΥΠΡΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ΚΥΠΡΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Ελεύθερος, εν αναμονή των δικανικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν από την Αστυνομία, αφέθηκε ο 40χρονος ύποπτος που συνελήφθη στην επαρχία Αμμοχώστου σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη βάση πληροφοριών, που έφθασαν στην Αστυνομία, μέσω της Europol, για κατοχή ή/και διανομή παιδικής πορνογραφίας, από χρήστη λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας, για την οικία του 40χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/6), εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE