ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΣΗΚΩΣΕ στη Βαρκελώνη η «Βασίλισσα» Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΣΗΚΩΣΕ στη Βαρκελώνη η «Βασίλισσα» Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι το αφεντικό στην Ισπανία και το απέδειξε και φέτος! Η «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης, επικράτησε 74-68 της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα τα τελευταία 7 χρόνια!

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε και φέτος με εμφατικό τρόπο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σχετική άνεση στον 4ο τελικό της σειράς κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 74-68, έκανε το 3-1 και κατέκτησε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της μέσα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της.

Αυτός είναι ακόμα ένας τίτλος που αποδεικνύει την κυριαρχία της «βασίλισσας», καθώς ήταν το 5ο της πρωτάθλημα τα τελευταία 7 χρόνια.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν οι Ταβάρες που σε 31’ συμμετοχής είχε 10 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Φακούντο Καμπάτσο που σε 34:35 είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα, με τον Αργεντινό να αναδεικνύεται και MVP των τελικών. Άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ρούντι (12π.) και Ράντολφ, Κοζέρ με 10 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα που ήταν φανερό ότι ξέμεινε από δυνάμεις, πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάνγκος με 16 πόντους, 12 είχε ο Σίνγκλετον και 11 ο Χάνγκα, με τους περισσότερους όμως να τους πετυχαίνει προς το τέλος της αναμέτρησης. Κάκιστος ο Ερτέλ που είχε μόλις 2 πόντους σε 18:26.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 33-37, 47-55, 68-74.

Μπαρτσελόνα (Πέσιτς): Σίνγκλετον 12 (2), Χάνγκα 11 (2), Ερτέλ 2, Οριόλα 4, Κλαβέρ 4, Πάνγκος 16 (4), Ρίμπας 4, Σμιτς 3, Πούστοβι, Κούριτς 8 (2), Τόμιτς 4.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ράντολφ 10 (2), Φερνάντεθ 12 (4), Καμπάτσο 15 (3), Ταβάρες 10, Ντεκ, Κοζέρ 10 (1), Αγιόν 5, Κάρολ 4, Γιουλ, Τόμπκινς 6 (1), Τέιλορ 2.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top