ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πράσινη «ομερτά» και… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ για Λάρκου

Πράσινη «ομερτά» και… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ για Λάρκου

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι σε… «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας τις μεταγραφικές κινήσεις, όμως ο Λάρκου και η επιτροπή προγραμματισμού του «τριφυλλιού», λειτουργούν αλλιώς φέτος.

Συγκρίνοντας με προηγούμενες χρονιές όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας ήταν… ανοικτό βιβλίο και καθημερινά κυκλοφορούσαν διάφορα ονόματα (σχετικά ή άσχετα), την φετινή σεζόν ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων, Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος είναι ο απόλυτος άρχοντας σε αυτό το κομμάτι, έχει καταφέρει να περιορίσει τις διαρροές στο ελάχιστο.

Πέραν των δύο κλειστών μεταγραφών από την κυπριακή αγορά, Τιάγκο και Περέϊρα αλλά και το ενδιαφέρον για τον Κορέια της Νέας Σαλαμίνας μέχρι και την ανακοίνωση για τον δανεισμό του Λούφτνερ δεν είχε διαρρεύσει τίποτα.

Μέχρι και με τον Τσέχο αμυντικό, τον έφερε Κύπρο, υπέγραψε και μετά διέρρευσε το όνομα του προς τα έξω.

Ακόμη και το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ διέρρευσε τελευταία στιγμή και αφότου είχαν συμφωνηθεί όλα.

Παρακολουθώντας κάποιος το ρεπορτάζ της Ομόνοιας εδώ και χρόνια σίγουρα παρατηρεί αυτή την αλλαγή στάσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, κάτι που κάνει και το έργο του Νεόφυτου Λάρκου πιο «εύκολο», καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει τις… παρεμβολές των μίντια, του κόσμου αλλά και διαφόρων καλοθελητών.

Αυτή είναι βέβαια η μια πλευρά του νομίσματος. Κατά πόσον θα λειτουργήσει το σχέδιο του Λάρκου στην εντέλει θα φανεί στην πορεία.

Θα χρειαστεί να γίνουν και οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις ούτως ώστε η Ομόνοια να μπει μετά από χρόνια στο σωστό μονοπάτι και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στην αναμονή λοιπόν μέχρι να σπάσει η πράσινη… «ομερτά» και να αρχίζει να στήνεται η Ομόνοια του Λάρκου και του Μπεργκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top