ΚΥΠΡΟΣ: Αηδία - Εντόπισε κομμάτι από μέταλλο στο μπιφτέκι του – «Είμαι τυχερός…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αηδία - Εντόπισε κομμάτι από μέταλλο στο μπιφτέκι του – «Είμαι τυχερός…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγόρασε έτοιμο φαγητό, για να δειπνήσει, ωστόσο τον περίμενε δυσάρεστη έκπληξη.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην γνωστή σελίδα παραπόνων «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε», πελάτης που αγόρασε μπιφτέκι κοτόπουλο με ρύζι και λαχανικά από ψησταριά φούρνου στην Λευκωσία, εντόπισε στο κρέας ένα κομμάτι από μέταλλο.

«Είμαι τυχερός που δεν το έχω καταπιεί» σημείωσε στην ανάρτησή του ο παραπονούμενος που καθώς έτρωγε, αντιλήφθηκε ότι στο μπιφτέκι υπήρχε το εν λόγω αντικείμενο.

Είναι γεγονός ότι τέτοια περιστατικά, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών και οι υπεύθυνοι των εστιατορίων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην συμβαίνουν.

Επιπλέον, εκτός από τον κίνδυνο που ίσως διατρέξει η υγεία των καταναλωτών, σημαντικό είναι και το αίσθημα που προκαλείται όταν εντοπίζονται είτε αντικείμενα είτε ζωύφια εντός των φαγητών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE