Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης η Κύπρια ηθοποιός – «Έκλεισε και από τις δύο πλευρές ο κύκλος» - VIDEO

Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης η Κύπρια ηθοποιός – «Έκλεισε και από τις δύο πλευρές ο κύκλος» - VIDEO

«Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κάτι στα χέρια μου για να μπορέσω να σας το πω», ανέφερε σχετικά με το μέλλον της η Κύπρια ηθοποιός.

Για την αποχώρησή της από τη σειρά “Έλα στη θέση μου” μίλησε η Μαρία Φιλίππου, η οποία αποκάλυψε επίσης πως το καλοκαίρι θα αντικαταστήσει τη Χρυσούλα Διαβάτη στη θεατρική παράσταση “Η νεράιδα και το παλικάρι”.

«Το “Έλα στη θέση μου” συνεχίζεται, αλλά εγώ δεν θα είμαι στη συντροφιά πια. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε για μένα. Έκλεισε και από τις δύο πλευρές, εύχομαι κάθε επιτυχία, όλα τα καλά και ξεκινάμε καινούργια ταξίδια. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κάτι στα χέρια μου για να μπορέσω να σας το πω. Το καλοκαίρι δεν θα κάνω διακοπές γιατί με μεγάλη χαρά θα αντικαταστήσω την αγαπημένη Χρυσούλα Διαβάτη στη “Νεράιδα και το παλικάρι”», είπε η Μαρία Φιλίππου.

https://www.youtube.com/watch?v=SK0jd9G2bY0

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE