ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη θλίψη στην ΠΕΟ: «Αιωνία του η μνήμη του μεγάλου μας ηγέτη» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη θλίψη στην ΠΕΟ: «Αιωνία του η μνήμη του μεγάλου μας ηγέτη» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε από το πρωί της Τρίτης (25/6) στο οίκημα της ΠΕΟ για να αποχαιρετήσει τον τέως Πρόεδρο, Δημήτρη Χριστόφια, με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στο χέρι.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Κόσμος, διαφόρων ηλικιών, έφτασε από την πρώτη στιγμή στο οίκημα της ΠΕΟ για το λαικό προσκύνημα της σορού του Δημήτρη Χριστόφια η οποία τοποθετήθηκε από νωρίς το πρωί (08:40) εντός του οικήματος για το ύστατε χαίρε.

Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας έφτασαν στο σημείο κρατώντας στα χέρια λίγα λουλούδια, κομμένα από τον κήπο του σπιτιού τους, θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη και την δόξα προς το πρόσωπό τους.

«Ένας άξιος άνθρωπος που όλοι μας αγαπήσαμε»

Ήταν μερικά από τα λόγια των απλών ανθρώπων που μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια η συγκίνηση στα μάτια τους ήταν φανερή και ιδιαίτερα έντονη.

«Όλοι άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, εμείς δεν κάναμε εγκλήματα κι ακόμα και για τα λάθη μας απολογηθήκαμε. Αιωνία του η μνήμη του μεγάλου μας ηγέτη και φίλου», τα λόγια ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, που όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, ήταν φανερά συγκινημένος.

Ένα βιβλίο για τις ευχές

Στη διάθεση του κόσμου τόσο προς την είσοδο όσο και εντός του οικήματος υπήρχε βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο γέμιζε με τις χιλιάδες συλλυπητήριες ευχές του κόσμου.

«Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία»

Πέραν αυτού, σε αρκετά σημεία, υπήρξε διαθέσιμο προς πώληση το βιβλίο του Δημήτρη Χριστόφια, με τους γνωστούς στίχους του Έλληνα λαικού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου «Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία».

Να σημειώσουμε ότι χιλιάδες κόσμος προχώρησε στην αγορά του εν λόγω βιβλίου, θέλοντας έτσι να κρατήσει ζωντανή την θύμησή του.

Video και φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top