ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (1/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (2/7), την Τετάρτη (3/7) και την Πέµπτη (4/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top