ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τέλος στο «κρυφτούλι» αστυνομικών της Τροχαίας στους δρόμους – Οδηγίες ηγεσίας

ΚΥΠΡΟΣ: Τέλος στο «κρυφτούλι» αστυνομικών της Τροχαίας στους δρόμους – Οδηγίες ηγεσίας

Δόθηκαν οδηγίες στους αστυνομικούς της Τροχαίας σε κάθε επαρχία, όπως να μην κρύβεται κανένας πίσω από δέντρα ή άλλα αντικείμενα, ώστε οι οδηγοί να αντιλαμβάνονται την παρουσία τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» σε σύσκεψη ο νέος υπεύθυνος του Τμ. Τροχαίας στο Αρχηγείο, Γιάννης Γεωργίου, ζήτησε η παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους να είναι φανερή για να τους βλέπουν οι οδηγοί και να ξέρουν πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποστούν έλεγχο.

Επίσης, «κόβεται» το στήσιμο αστυνομικών σε περιοχές όπου αλλάζει απότομα το όρια ταχύτητας, ώστε να μην παγιδεύονται οδηγοί. Τα περιπολικά θα στήνονται 500 μέτρα μακριά από τα σημεία που αλλάζει το όριο.

Ακόμη, αναμένεται να ζητηθεί από τα μέλη της Τροχαίας να μην καταδιώκουν πλέον μοτοσικλέτες. Αν υπάρξει παραβίαση, να καταγράφονται οι αριθμοί εγγραφής και να αναζητούνται στην συνέχεια. Αυτό για να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των μοτοσικλετιστών ή και των αστυνομικών.

Οι υπεύθυνοι των κλιμακίων Τροχαίας, ζήτησαν να εξοπλιστούν οι μοτοσικλετιστές με σύγχρονα κράνη, αλλά και πιο εξελιγμένα μηχανάκια έκδοσης εξωδίκων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top