ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Δεν παραδέχεται τίποτα ο Ηρακλέους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Δεν παραδέχεται τίποτα ο Ηρακλέους

Δεν παραδέχθηκε καμία από τις τρεις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο ιδιοκτήτης του καφεστιατορίου “Gosha Bar” Ηράκλης Ηρακλέους, όσον αφορά τον εμπρησμό του υποστατικού του και τον θάνατο της 38χρονης Ουκρανής.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Οι τρεις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση. αφορούσαν: ανθρωποκτονία (με παραμονή πράξη έθεσαν φωτιά στο Gosha bar και επέφεραν τον θάνατο στην 38χρονη), συνωμοσία και εμπρησμό.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού, δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες, όπως και ο 29χρονος ύποπτος.

Ο 32χρονος Σύρος, παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο 32χρονος αναμένεται να καταθέσει και ως μάρτυρας κατηγορίας ενώ θα του επιβληθεί ποινή εντός του μηνά (σ.σ. Ιούλιος)

Ο 21χρονος παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες, αλλά όχι την ανθρωποκτονία. 

Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου, ξέσπασε πυρκαγιά σε μπυραρία   στην οδό Κωστάκη Παντελίδη 17 στη Λευκωσία, η οποία επέφερε τον θάνατο 38χρονης γυναίκας από την Ουκρανία που διέμενε στον πρώτο όροφο, πάνω από το υποστατικό. Η πυρκαγιά αποδείχθηκε ότι προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top