Θα τιμήσει και θα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Μάρκο Παγδατή ο ΚΟΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Θα τιμήσει και θα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Μάρκο Παγδατή ο ΚΟΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ για το Μάρκο Παγδατή:

«Ο ΚΟΑ συγχαίρει, ευχαριστεί και ευγνωμονεί τον Μάρκο Παγδατή.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου μας, συγχαίρει, ευχαριστεί και ευγνωμονεί τον πρωταθλητή μας στο τένις Μάρκο Παγδατή, με την ευκαιρία της αποχώρησης του από την ενεργό δράση.

Η ανεπανάληπτη διαδρομή του Μάρκου Παγδατή, γεμάτη επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις, έβαλαν την Κύπρο στο χάρτη του Παγκόσμιου τένις και πρόβαλε τη μικρή μας πατρίδα σε όλη την οικουμένη.

Είναι επιτεύγματα που δύσκολα επιτυγχάνονται από Κύπριο αθλητή, για αυτό και ο ΚΟΑ συγχαίρει θερμά τον Μάρκο Παγδατή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, θα τιμήσει όπως αξίζει στον Μάρκο Παγδατή, ενώ θα συζητήσει μαζί του τρόπους αξιοποίησης του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE