ΚΥΠΡΟΣ

Τα είπε όλα σε μια κουβέντα ο Αντόνε

Τα είπε όλα σε μια κουβέντα ο Αντόνε

Αγώνας τίτλου είναι για τον Απόλλωνα το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την δύσκολη αλλά σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, θα πάνε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που αν έρθουν θα τους εδραιώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με απλά μαθηματικά, αν ο Απόλλωνας φύγει με το «διπλό» από το ΓΣΠ θα έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον κύριο αντίπαλο του προς τον τίτλο. Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια. Η ουσία, είναι πως το συγκρότημα του Αντόνε καλείται να δείξει χαρακτήρα και να κερδίσει την ομάδα που απέναντι της δεν έχει ακόμη καταφέρει να σκοράρει την φετινή σεζόν.

Ο Σανγκόι επέστρεψε πιο δυνατός και αποφασισμένος. Σκόραρε στο ματς με την ΑΕΚ και τώρα που είναι τα δύσκολα, τώρα είναι που η ομάδα τον έχει περισσότερο ανάγκη.

Στην ομάδα υπάρχει πίεση αλλά προσπαθούν να την διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο. Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι στο μυαλό όλων στην ομάδα και το σύνθημα για αυτό το παιχνίδι το έχει αγγίξει πρώτος ο Ιοάν Αντόνε.

«Πρέπει να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ φέτος», είπε με νόημα στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Είναι πολύ σημαντικό (ψυχολογικό κυρίως) για τον Απόλλωνα να κερδίσει τον κυριότερο αντίπαλο του προς τον τίτλο. Αν γίνει μάλιστα αυτό μέσα στη Λευκωσία, τότε θα δώσει τεράστια δυναμική στην ομάδα της Λεμεσού και το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την κερκίδα, θα πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να γίνει πραγματικότητα.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top