ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Όλα γύρω αλλάζουν…

ΑΠΟΕΛ: Όλα γύρω αλλάζουν…

Προβληματισμός για την εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια, ταξίδι στο Μόναχο για τραυματίες, αγωνία στις προπονήσεις για αμφίβολους και τιμωρημένοι, που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν είναι και το ιδανικό. Ο Τόρστεν Φινκ και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τις λύσεις, κάτι όμως που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Στο αγωνιστικό και το κυριότερο κομμάτι της ομάδας, ο ΑΠΟΕΛ πονάει και μετράει τις πληγές που του άφησε το ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο». Δεν είναι μόνο οι δύο βαθμοί, είναι και οι απουσίες.

Ο Καρλάο ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα ενώ οι Εφραίμ και Τζιμπούρ (συμπλήρωσε και τέσσερις κάρτες) έγιναν αναγκαστική αλλαγή και προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των τραυματιών. Θα πάρουν το αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στο Μόναχο προκειμένου να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ενεργό δράση.

Ο Μαντούκα είναι εκτός ενώ οι Βινίσιους και Αλωνεύτης είναι έτοιμοι να επιστρέψουν. Είναι βέβαια σημαντικοί για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ας μην ξεχνάμε πως απουσίαζαν αρκετό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σαφώς προβληματίζει. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου προπονείται κανονικά.

Κακά και Αμορίν δέχθηκαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι. Αν απουσιάζει και ο Καρλάο, τότε ο Φινκ θα πρέπει να ανακατώσει την καλά την «τράπουλα» για να βρει κεντρικό αμυντικό δίδυμο να παρατάξει στο ντέρμπι.

Το βέβαιο είναι ένα. Ο ΑΠΟΕΛ αλλάζει και πάλι. Μέσα από τις απουσίες, ο Φινκ διαφοροποιεί το σχήμα και στο πιο κρίσιμο ντέρμπι της χρονιάς, θέλει να κερδίσει στην τακτική και να δει τους παίκτες του να βγάζουν χαρακτήρα πρωταθλητή στο γήπεδο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top