ΚΥΠΡΟΣ

Η «συνταγή» της επιτυχίας στην Ανόρθωση

Η «συνταγή» της επιτυχίας στην Ανόρθωση

Η Ανόρθωση είναι εδώ! Η νίκη επί του Ερμή έβαλε ξανά την ομάδα στο «κόλπο» για την διεκδίκηση της 3ης θέσης και οι παίκτες του Αντρέ Πάους έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα πως θα παλέψουν μέχρι το φινάλε.

Το γεγονός ότι η ομάδα αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, φανερώνει την διάθεση και την συγκέντρωση που επικρατεί για να πετύχει τους στόχους της. Ο Αντρέ Πάους έχει «κερδίσει» τους παίκτες του και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίνονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Η αξιοποίηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί ένα κομμάτι της επιτυχημένης «συνταγής» στην ομάδα. Το «κάστρο» της Ανόρθωσης την οδηγεί και στο ματς με την Ομόνοια που ακολουθεί, θέλει να εκμεταλλευθεί ξανά την έδρα της και να κάνει αποφασιστικό βήμα για να παραμείνει στα ψηλά.

Τα αγωνιστικά δεδομένα που έχουν προκύψει, συνοδεύονται με απουσίες και επιστροφές.

Μαραγκός και Άντιτς συμπλήρωσαν κάρτες και θα είναι εκτός, όπως και οι Γκαρσία και Ιακοβένκο που είναι τραυματίες. Τζέισον Δημητρίου και Αμπουρτζάνια είχαν προβλήματα στο ματς με τον Ερμή αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Σε ότι αφορά τον Κάλβο, έχει μοιρασμένες πιθανότητες να είναι έτοιμος. Μαϊσουράτζε, Μάκος, Νούχου και Αβραάμ επιστρέφουν.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Ανόρθωσης θα πάρουν ανάσες. Μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα ξεκουραστούν και να γεμίσουν «μπαταρίες» για το ντέρμπι με την Ομόνοια που ακολουθεί.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top