ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Είναι στιγμές που ξεχωρίζει…

Ομόνοια: Είναι στιγμές που ξεχωρίζει…

Το παραδέχθηκε και ο Κώστας Καϊάφας πως με το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του, δεν γίνεται να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ομόνοια είχε για άλλη μια φορά πολύ καλή παρουσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αλλά έμεινε και πάλι στο 1-1. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και ακολουθεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή.

Είναι στιγμές που η Ομόνοια με το ποδόσφαιρο που αποδίδει ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο. Η αστοχία αλλά και η ατυχία τις έχουν κοστίσει βαθμούς, όπως και διαιτητικά λάθη, τα οποία κατά την διάρκεια της σεζόν έχουν προβληματίσει την ομάδα. Ο κόσμος είναι στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Υπάρχει μεγάλη θέληση και η ομάδα θα το παλέψει μέχρι το τέλος για να πετύχει τους στόχους της.

Η επάνοδος του Ποτέ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, είναι μια σημαντική εξέλιξη. Ο Σκέμπρι αγωνίστηκε ως βασικός και είχε εξαιρετική παρουσία ενώ σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά όλες οι γραμμές. Μαργκάσα και Οικονομίδης είναι στο όριο καρτών.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Ομόνοια ενημερώνει για ανοικτή συγκέντρωση στο ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού παρουσία των Ασίς, Ρούμπιο, Φυλακτού και Γκαρσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015, στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας μας στη Λεμεσό (Πρόοδος Αγίας Σοφίας), στα πλαίσια της εκστρατείας για οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου μας.

Από τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, όπως και συνεργείο με επίσημα προϊόντα της Green Boutique, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί και δημοπρασία.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η ανοικτή συγκέντρωση, στην παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων.

Επίσης, το παρών τους θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νούνο Ασίς, Άλεξ Ρούμπιο, Γεράσιμος Φυλακτού και Ρομπέρτο Γκαρσία, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επιμέλεια: Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχητικό F-16 συνετρίβη σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ - Η κατάσταση υγείας του πιλότου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top