ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Παραδέχθηκε ενοχή σε πέντε κατηγορίες ο γιατρός

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Παραδέχθηκε ενοχή σε πέντε κατηγορίες ο γιατρός

Ενοχή στις πέντε κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο παραδέχθηκε ο Δρ Κυριακός Γιάγκος.

Ο πρώην γιατρός της Ανόρθωσης και διοικητικό στέλεχος του ποδοσφαιρικού συλλόγου, στην δικάσιμο της Τρίτης (09/07) παραδέχθηκε τις πέντε πρώτες κατηγορίες, που αφορούν πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου. Στις 25 Ιουλίου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για γεγονότα και ποινή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης Μαρίνος Κάουλλας –εκ μέρους των δικηγορικών γραφείων «Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ», προέβη σε μη παραδοχή των κατηγοριών. Εδώ να σημειωθεί πως Ανόρθωση και Γιάγκου αντιμετώπιζαν τις ίδιες κατηγορίες.

Όσο για τους δυο υπάλληλους του ΚΟΑ, η 43χρονη επιφυλάχθηκε να δώσει την απάντησή της, ενώ ο 42χρονος παραδέχθηκε ενοχή μόνο στην 7η κατηγορία που έχει να κάνει με παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE