Χέφελ: «Δεν κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση, αλλά δεν κάναμε και άσχημο παιχνίδι»

Χέφελ: «Δεν κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση, αλλά δεν κάναμε και άσχημο παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με αντίπαλο την Πέτροκουμπ, ο σκόρερ των «κιτρινοπράσινων» Έκτορ Χέφελ.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε όπως αναμενόταν, αλλά μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά ήταν υπερβολική η ζέστη και μας επηρέασε.

Την άλλη εβδομάδα όμως πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η προετοιμασία για την αποψινή μας εμφάνιση.

Τους αναλύσαμε και τους αντιμετωπίσαμε όπως τους περιμέναμε. Δεν κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση, αλλά δεν κάναμε και άσχημο παιχνίδι.

Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά στην τελική, ήταν ομαδική προσπάθεια.

Αν παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε αρκετά φάουλ και να σκοράρουμε. Πρέπει όμως να πετυχαίνουμε και άλλα τέρματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE