ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε τρεις νεαρούς - Τους 'έκαψαν' όσα εντοπίστηκαν σε οικία

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε τρεις νεαρούς - Τους 'έκαψαν' όσα εντοπίστηκαν σε οικία

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων ηλικίας, 23, 23 και 31 ετών σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Η διαδικασία για την ανακοίνωση της επιβολής της ποινής διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της μιας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Ένσταση υπέβαλε η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής και ο δικηγόρος του 2ου κατηγορούμενου, ωστόσο ο Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Γιώργος Βλάμης διέταξε όπως η διαδικασία γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω του ότι και όλη η υπόθεση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) προχώρησε στην σύλληψη των τριών προσώπων την 13η Φεβρουαρίου του 2019 μετά από διακριτική παρακολούθηση ημερών.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ ( Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του ενός εκ των τριών κατηγορούμενων στην Πάφο. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκαν τόσο ο ίδιος όσο και άλλα δύο πρόσωπα 31 και 23 ετών.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης βάρους 34,3 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης ,καθώς και χρηματικό ποσό.

Σε όλη τη διαδικασία τα τρία πρόσωπα τελούσαν υπό κράτηση.

Αρχικά οι δύο νεαροί ηλικίας 23 ετών αρνήθηκαν ότι είναι δικά τους τα ανευρεθέντα, ωστόσο ακολούθως παραδέχτηκαν ότι ήταν χρήστες σε άλλες περιπτώσεις.

Το Δικαστήριο επέβαλε μέγιστη ποινή των δύο ετών για την κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και στους τρεις κατηγορούμενους.

Για το αδίκημα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών 8 μήνες και για την χρήση ζυγαριάς ακριβείας ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

Επίσης σε άλλες κατηγορίες που αφορούν χρήση κάνναβης ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top