Ακιντζί: «Να τιμωρηθούν αυτοί που παρενόχλησαν το τ/κ λεωφορείο»

Ακιντζί: «Να τιμωρηθούν αυτοί που παρενόχλησαν το τ/κ λεωφορείο»

Η τουρκοκυπριακή πλευρά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά το περιστατικό παρενόχλησης τουρκοκυπριακού λεωφορείου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε την Παρασκευή 12/07 ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες.

Σε συνάντηση με τον τουρκοκυπριακό σύνδεσμο λεωφορειούχων Kar-Is, στην οποία παρίστατο και ο οδηγός του λεωφορείου, Ερντογάν Γκουρσόι, ο κ. Ακιντζί είπε ότι το περιστατικό είναι απαράδεκτο και συνέβη την ώρα που γίνονται προσπάθειες για οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

Ο κ. Ακιντζί είπε ότι ήγειρε το θέμα με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, η οποία μετέφερε το παράπονο στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μπεκίρ Ακάντερε, δήλωσε ότι θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και σημείωσε ότι αυτό που θα φέρει τη λύση του Κυπριακού είναι η οικονομική συνεργασία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE