ΛΕΜΕΣΟΣ- ΥΨΩΝΑΣ: Στις φλόγες σκουπίδια και ξηρά χόρτα

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΥΨΩΝΑΣ: Στις φλόγες σκουπίδια και ξηρά χόρτα

(14:00) Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του Ύψωνα και η οποία κατέκαψε 1,5 εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στις φλόγες τυλίχθηκαν σωροί σκουπιδιών καθώς και έκταση από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στον Ύψωνα της Λεμεσού, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να τίθεται σε συναγερμό λίγο μετά το μεσημέρι (13:00) του Σαββάτου (13/7).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο επιχείρησαν στο σύνολο τέσσερα οχήματα εκ των οποίων τα τρία είναι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το τέταρτο από τις Βρετανικές Βάσεις.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού έκαψε ενάμιση εκτάριο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκουπίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική επιχειρεί για κατάσβεση δεύτερης φωτιάς σε οικία στον Πύργο Λεμεσού.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE