ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δεύτερες σκέψεις στον ΑΠΟΕΛ για την παραμονή του (φευγάτου) Ζαχίντ και το «τριφύλλι»

Οι δεύτερες σκέψεις στον ΑΠΟΕΛ για την παραμονή του (φευγάτου) Ζαχίντ και το «τριφύλλι»

Τι μπορεί να αλλάξει στο σχεδιασμό της κυπριακής ομάδας σχετικά με το μέλλον του Νορβηγού μέσου; Κατά πόσον αυτή η αλλαγή δύναται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, σχετικά με την προοπτική μεταγραφής του 24χρονου ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι»; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Καλά κρατεί το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γκαγιάς Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό.

Όσο ο ΑΠΟΕΛ επιμένει να ζητά την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου (420.000 ευρώ) που…τρέχει εν όψει της νέας σεζόν και απ΄την πλευρά τους στο «τριφύλλι» έχουν ταβάνι τα 300 χιλιάρικα, τόσο θα παραμένει…κολλημένη η υπόθεσή του δανεισμού του Νορβηγού παίκτη στους «πράσινους».

Συν τοις άλλοις, εσχάτως κι έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία και την επιστροφή της αποστολής στην Λευκωσία, στο στρατόπεδο των Κυπρίων έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κάποιες δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του Ζαχίντ.

Όχι σε επίσημο επίπεδο, αλλά στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις των διοικούντων την ομάδα.

Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;

Το SDNA «σκάλισε» εκεί ακριβώς που έπρεπε στο «νησί της Αφροδίτης» κι έχει το ρεπορτάζ.

Το report της Αυστρίας
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, έχοντας διακρίνει την περίοδο της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων στην Αυστρία κάποιους πρωτοκλασάτους παίκτες να μην κινούνται στις στροφές που ήθελαν και περίμεναν, μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Ζαχίντ, για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω ουδέποτε αμφισβήτησαν την ποδοσφαιρική αξία του.

Ο Νορβηγός μέσος τέθηκε εκτός πλάνων στον ΑΠΟΕΛ και δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία, αποκλειστικά και μόνο λόγω του Πάολο Τραμεζάνι.

Ο Ιταλός κόουτς είναι αυτός που τον έριξε στην «κατάψυξη» και δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, στα διοικητικά κλιμάκια του ΑΠΟΕΛ και βλέποντας κάποιες «παλιές σειρές» στό ρόστερ να μην…σπάνε τα κοντέρ με τις εμφανίσεις τους, έχουν μπει στη διαδικασία να σκέφτονται πως το τάιμινγκ που διανύουμε δεν υπάρχει λόγος να «τρέξουν» την υπόθεση του δανεισμού του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό και να ενδώσουν στις πιέσεις που δέχονται από τον Νίκο Νταμπίζα για την μετακόμιση του παίκτη στην Ελλάδα.

Κι όλα αυτά να θυμίσουμε, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ρήτρα εξαγοράς (buy out) ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας – προ ημερών – αποκλειστικά στο SDNA.

Τα κομβικά παιχνίδια με την Σλόβαν και τα…απόνερα
Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του κι εντός του Ιουλίου, τα κρίσιμα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο του β΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν ν’ αποφύγουν το περυσινό πατατράκ, όταν αποκλείστηκαν από τη Σούντουβα στον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αν πάλι αποδειχτεί πως το περυσινό πάθημα δεν τους έγινε μάθημα και κουνήσουν μαντίλι με το «καλημέρα» στο «Τσου Λου», τότε τα… απόνερα του αποκλεισμού θα΄ναι ισχυρά.

Τόσο ώστε να χτυπήσουν (και) τον κόουτς Πάολο Τραμεζάνι.

Κι αν αλλάξει ο προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, τότε αυτομάτως θα αλλάξει και το… έργο για τον Ζαχίντ εντός της κυπριακής ομάδας.

Αν πάλι ο ΑΠΟΕΛ περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας, τότε η κυπριακή ομάδα θα έχει μπροστά της έναν ολόκληρο μεταγραφικό μήνα (Αύγουστος) για να στείλει «συστημένο» τον Ζαχίντ στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top