Ιδιαίτερη θετική εντύπωση οι νέοι παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ιδιαίτερη θετική εντύπωση οι νέοι παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από τον Χαλκάνορα Ιδαλίου αναφέρει: 

«Την προηγούμενη Τετάρτη έγινε η πρώτη συνάντηση των παιχτών και του ΔΣ της ομάδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον ALION PARK στο Δάλι. Στην συνάντηση έγινε η γνωριμία των νέων παιχτών με το διοικητικό συμβούλιο. Σήμερα είχαμε και την ανεπίσημη αρχή της προετοιμασίας με τις μετρήσεις από τον εργοφυσιολόγο Πέτρο Βιολάρη.

Το πρωί του Σαββάτου όλοι οι παίκτες πέρασαν από διάφορα τεστ για να διασαφηνιστεί το επίπεδό τους και να καταρτιστούν ομοιογενείς ομάδες προπονητικών επιβαρύνσεων. Τα πρώτα στοιχεία έδειξαν ότι η καλοκαιρινή δουλειά των αθλητών υπό την επίβλεψη του προπονητή και του προπονητή φυσικής κατάστασης θα δώσουν την δυνατότητα να γίνει μια δυνατή προετοιμασία χωρίς φόβους τραυματισμών.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση έκαναν οι νεοι Πιτταράς , Μπολποσιάν , Γραμματικόπουλος και Τσαγκάρης , ενώ έδειξαν πάνω από το 70% των υπολοίπων ότι βρίσκονται σε άριστη για την εποχή κατάσταση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.