ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος του DEAL και ανακοινώθηκε η απόκτηση Μανωλά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος του DEAL και ανακοινώθηκε η απόκτηση Μανωλά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στην ιταλική πρωτεύουσα φορώντας και τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα της Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη μετακομίζοντας στον ιταλικό Νότο για λογαριασμό της Νάπολι.

Η συμφωνία του παίκτη με τους «παρτενοπέι» ήταν δεδομένη εδώ δύο εβδομάδες μετά το αντίο της Ρόμα προς τον Μανωλά (ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 4.000.000 ευρώ), με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να ολοκληρώνει και το τυπικό μέρος του deal το Σάββατο.

Το πρωί, ο 28χρονος διεθνής στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για λογαριασμό των «παρτενοπέι» και το απόγευμα ήρθε η επισημοποίηση της συμφωνίας, με την Νάπολι να αναφέρει «Καλωσήρθες Μανωλα» στο λογαριασμό της στο Twitter και να χρησιμοποιεί τα hashtag #ForzaNapoliSempre (Πάμε γερά Νάπολι) και #WeAreAllBrothers (Είμαστε όλοι αδέρφια).

Υπενθυμίζεται πως το κόστος της μετακίνησης του Μανωλά στην Νάπολι έφτασε τα 36.000.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρας αποδέσμευσης που είχε βάλει η Ρόμα, με τους «παρτενοπέι» να καταβάλλουν χρήματα στους «τζαλορόσι» αλλά και τον Αμαντού Ντιαβαρά ως έμψυχο αντάλλαγμα.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top