ΗΠΑ: Η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1 καθώς προσεγγίζει τη Λουϊζιάνα

ΗΠΑ: Η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1 καθώς προσεγγίζει τη Λουϊζιάνα

Η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1, στην πεντάβαθμη κλίμακα, ενώ προσεγγίζει τη Λουϊζιάνα, έγινε γνωστό από το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ.


"Επικίνδυνη άνοδος της στάθμης των υδάτων, ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν τις βορειοκεντρικές ακτές του Κόλπου" του Μεξικού, αναφέρουν οι μετεωρολόγοι στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσαν στις 18.00 (Σάββατο 13/7) ώρα Κύπρου, όπου διευκρινίζουν ότι ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν στα 120χλμ/ώρα κι ότι αναμένεται να εξασθενίσει, αφού φθάσει στη Λουϊζιάνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE