ΚΥΠΡΟΣ

Που πάμε λέει το ΑΠΟΕΛ

Που πάμε λέει το ΑΠΟΕΛ

Aνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την επίθεση κατά του κ Τράττου

Έκτη κακόβουλη επίθεση σε βάρος διεθνούς Κύπριου διαιτητή μέσα σε ένα χρόνο. Ο κύκλος των εγκληματικών ενεργειών συνεχίζεται και οι θεσμοί μένουν απλοί θεατές σε αυτό το θέατρο του επικίνδυνου παραλόγου.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο συνεχίζει να ζει μέσα στον μικρόκοσμο του απροστάτευτο από τους πολιτειακούς θεσμούς και πλέον όλοι όσοι το συνθετούν αντιλαμβάνονται ότι ακόμη και να θέλει κάποιος διαιτητής να διαιτητεύσει με πλήρη αντικειμενική κρίση, δεν του εξασφαλίζει κανένας ότι δεν θα είναι το επόμενο θύμα μιας ακόμη εγκληματικής επίθεσης.

Η εγκληματική ενέργεια εις βάρος του Λεόντιου Τράττου καταδικάζεται με τον πιο έντονο τρόπο από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ. Η συνολική καταδίκη από όλες τις πλευρές δυστυχώς δεν φθάνει για να εξασφαλίσει το αίσθημα ασφάλειας προς τους διαιτητές. Είναι άλλωστε νωπές οι μνήμες και από τα άλλα πρόσφατα περιστατικά εναντίον διεθνών διαιτητών. Αυτά εις βάρος των Θωμά Μούσκου, Βασίλη Δημητρίου και Δημήτρη Μασιά που δέχθηκε φραστική επίθεση στη Λεμεσό.

Μπορούν οι θεσμοί να προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας και αντικειμενικής κρίσης που χρειάζονται οι διαιτητές για να προχωρήσουν απρόσκοπτοι στο έργο τους;

Μπορούν οι ομάδες να νιώσουν το αίσθημα δικαίου ενόψει των πολύ σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν για το πρωτάθλημα;

Που πάμε κύριοι; Που οδηγείται το κυπριακό ποδόσφαιρο;

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένει αυτή την φορά να υπάρξει επιτέλους μια πειστική απάντηση. Και αναμένει απο την ΚΟΠ να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος προχωρώντας στις απαιτούμενες ενέργειες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top