ΕΛΛΑΔΑ

Aπαρηγόρητη η μητέρα του Βαγγέλη - Λιποθύμησε στην κηδεία

Aπαρηγόρητη η μητέρα του Βαγγέλη - Λιποθύμησε στην κηδεία

Στο Σελί Ρεθύμνου το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας του θανάτου του 20χρονου φοιτητή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με μπαλωθιές και μαντινάδες έγινε στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του άτυχου 20χρονος φοιτητή, Bαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο στην τελευταία του κατοικία στο Σελί Ρεθύμνου, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πατέρα του.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το σπίτι της οικογένειας σε αυτή την περιοχή, που όπως έγινε γνωστό είχε ολοκληρωθεί τον προηγούμενο Αύγουστο ήταν ένα από τα αγαπημένα σημεία του Βαγγέλη, για αυτό και η οικογένεια επέλεξε να τον μεταφέρουν εκεί και όχι στο πατρικό του σπίτι στους Αρμένους.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν την ώρα που οι χαροκαμένοι γονείς αντίκρισαν το παιδί τους μέσα στο φέρετρο. Τραγική φιγούρα η μητέρα, που δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Συγγενείς φίλοι αλλά και χιλιάδες κόσμου που δεν γνώριζαν τον Βαγγέλη είναι εκεί στο τελευταίο αντίο, θέλοντας έτσι να συμπαρασταθούν με το δικό τους τρόπο στην οικογένεια.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο θείος του Βαγγέλη, ζήτησε δικαίωσε, ενώ ευχήθηκε ο Βαγγέλης να είναι το τελευταίο θύμα, ο τελευταίος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του από κάτι τέτοιο. Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει να στηρίξει κατηγορίες για εκείνους που τον «βασάνιζαν».

Η σορός του άτυχου νέου, που συνόδευαν συγγενείς και φίλοι καθώς και πολίτες που, όπως είπαν, έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν κοντά στην οικογένεια και να συμπαρασταθούν στο πόνο της, έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2» της ΑΝΕΚ.

Στο λιμάνι της Σούδας είχαν φθάσει από νωρίς το πρωί, από το Ρέθυμνο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου νέου που ζητούσαν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου του 20 χρόνου. Η σορός του άτυχου νεαρού, συνοδεία αυτοκινητοπομπής, μεταφέρεται στο Ρέθυμνο.

Εξάλλου, σε μια συμβολική συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού, στη μνήμη του άτυχου νέου, καλούν τους Γιαννιώτες ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top