ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιβεβαίωση από ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη για επαφές Σοφοκλέους – Ζυμώσεις για νέο ΜΟΝΤΕΛΟ διοίκησης

Επιβεβαίωση από ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη για επαφές Σοφοκλέους – Ζυμώσεις για νέο ΜΟΝΤΕΛΟ διοίκησης

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM 95,0 επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του ThemaSports για τις επαφές του Ανδρέα Σοφοκλέους με επιφανείς παράγοντες της Λεμεσιανής ομάδας όπως και την κινητοποίηση ομάδας νέων επιχειρηματιών για να εξευρεθεί ένα κοινό πλάνο και σχήμα για τα διοικητικά της ΑΕΛ.

Δείτε τι γράψαμε στις 17/7: «Ψήνεται»… ΣΧΗΜΑ με Σοφοκλέους και άλλους δυνατούς παράγοντες

Οι δηλώσεις της Αριάδνης Γενεθλίου για τα διοικητικά:

Η αρχική της τοποθέτηση: «Νεότερα όσο αφορά τις τελικές αποφάσεις αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα στις 2 Αυγούστου. Νωρίτερα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όπως έχουμε δηλώσει και εξαρχής υπάρχει ανακοίνωση στο facebook με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του τεχνικού μας διευθυντή και μπορεί ο κόσμος να απευθύνεται αν θέλει να στηρίξει την ομάδα. Υπάρχει και το εισιτήριο διαρκείας».

Για το δημοσίευμα ότι ο Σοφοκλέους επικοινώνησε με παράγοντες για να δημιουργηθεί κοινό σχήμα και να αλλάξει το διοικητικό πλάνο: «Ισχύει αυτό. Ο πρόεδρος έχει επικοινωνήσει ο ίδιος προσωπικά με κάποιους επιφανείς παράγοντες για να εμπλακούν στην διοίκηση και να μπορέσει να εφαρμόσει η ΑΕΛ ένα καινούριο μοντέλο διοίκησης. Υπάρχει μια ομάδα νέων επιχειρηματιών που ενδιαφέρθηκαν να δημιουργήσουν ένα φορέα και προσπαθούν να έρθούν σε επαφή με κάποιους ανθρώπους.

Ελπίζουμε ότι θα προκύψει αποτέλεσμα και ήταν ο λόγος που δόθηκε παράταση στην Γενική Συνέλευση για να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο δυνατή ΑΕΛ από αυτή που έχουμε με ένα καινούριο μοντέλο, καινούριο αέρα και καινούριες ιδέες. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί ΑΕΛίστες και ξέρουμε την αγάπη που έχουν για την αγάπη τους»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top