ΛΕΜΕΣΟΣ -ΥΨΩΝΑΣ: Σύλληψη 57χρονου Ελληνοκύπριου για τα 100 κιλά ουσιών σε εμπορευματοκιβώτιο

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΥΨΩΝΑΣ: Σύλληψη 57χρονου Ελληνοκύπριου για τα 100 κιλά ουσιών σε εμπορευματοκιβώτιο

Στη σύλληψη 57χρονου κάτοικου Λεμεσού προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) μέλη της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύλληψη 57χρονου Ελληνοκυπρίου κάτοικου της Λεμεσού προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία που εξασφάλισε εναντίων του για την υπόθεση 100 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα τον περασμένο Μάρτιο.

Η σύλληψη του εν λόγω άνδρα πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην οικία του, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο αεροβόλα όπλα για τα οποία ο 57χρονος φέρεται να μην κατέχει τις σχετικές άδειες.

Για την εν λόγω υπόθεση, η οποία έχει καταχωρηθεί στο Κακουργιοδικείο, έχουν συλληφθεί άλλα έξι άτομα ενώ καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Ο 57χρονος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (19/7) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE