ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο 85 ευρώ για πλαστική καρέκλα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο 85 ευρώ για πλαστική καρέκλα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τσίμπησε» το πρόστιμο και τον βιντεοσκοπούσε.

Το γύρο του διαδικτύου στην Κύπρο κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που παρουσιάζει τροχονόμο να βγάζει εξώδικο πρόστιμο σε πλαστική καρεκλά.

Το εν λόγω βίντεο φέρεται να τράβηξε υπάλληλος του καταστήματος, στο οποίο ήταν έξω η καρέκλα, η οποία ήταν πάνω σε κίτρινη γραμμή.

Πέραν τούτου ο τροχονόμος έγραψε και ένα ποδήλατο που ήταν σταθμευμένο στην κίτρινη γραμμή, ενώ όπως ακούγεται στο βίντεο το πρόστιμο ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE