ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε Δικαστήριο το νοσοκομείο – Κύκλωμα εμπορίας απαγορευμένων ουσιών οι 5 συλληφθέντες

ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε Δικαστήριο το νοσοκομείο – Κύκλωμα εμπορίας απαγορευμένων ουσιών οι 5 συλληφθέντες

Άτομο το οποίο ανήκει σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών φέρεται να είναι ο 29χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (21/07) στην Αγλαντζιά σύμφωνα με την ΥΚΑΝ.

Της Γεωργίας Παππούτα 


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά την σύλληψη των τεσσάρων ανδρών και μίας γυναίκας το βράδυ της Κυριακής (21/07), ο ένας εκ των συλληφθέντων μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και κρατήθηκε για περεταίρω νοσηλεία.

Για σκοπούς προσωποκράτησης των πέντε υπόπτων, μέλη του Δικαστηρίου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε κανονικά η δικαστική διαδικασία και εγκρίθηκε το αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης τους.

Όπως πληροφορούμαστε μέλη της ΥΚΑΝ έλαβαν πληροφορία ότι ο 29χρονος ανήκει σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και ότι καταζητούμενος του δίνει οδηγίες για φύλαξη μεγάλων ποσοτήτων, τις οποίες ο 29χρονος διοχετεύει σε 36χρονο.

Υπενθιμίζουμε ότι μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) μετέβησαν γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 21/07 σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λευκωσία, για εκτέλεση εντάλματος έρευνας.

Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στο σημείο, οι ένοικοι του διαμερίσματος, φαίνονται να μην άνοιγαν την πόρτα και η είσοδός τους επιτεύχθηκε με την παραβίαση της εισόδου.

Εντός του διαμερίσματος βρίσκονταν δύο άντρες ηλικίας 38 και 36 χρόνων και μια γυναίκα 36 χρόνων. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης βάρους 206 γραμμαρίων, άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη βάρους 12 γραμμαρίων και 870 γραμμάρια μαύρης συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, σε πλάκες. Εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €2,800.

Κατά τον ίδιο χρόνο της έρευνας στο πιο πάνω διαμέρισμα, δεύτερη ομάδα της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν για έρευνα όχημα στο οποίο επέβαιναν 29χρονος και 31χρονη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε άσπρη συμπαγές ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 70 γραμμαρίων, καθώς και 7 γραμμάρια άσπρης σκόνης που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €21,370. Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top