ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι ώρα για μπύρα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι ώρα για μπύρα!

Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στις μπύρες Lidl, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Ιουλίου στον δροσερό και μοντέρνο κήπο της Lidl Food Academy.

 

Τυχεροί πελάτες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό στα social media μαζί με τους φίλους τους, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα καλοκαιρινό βράδυ, με τις αγαπημένες μπύρες Argus και Perlenbacher, λαχταριστό BBQ και ζωντανό ακουστικό ροκ πρόγραμμα από μέλη της μπάντας ΟnTour.
Οι πόρτες της Ακαδημίας άνοιξαν με την Public Relation Manager της Lidl Κύπρου, Φωτεινή Παλληκαρίδου, να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους και να παρουσιάζει τις μπύρες της συλλογής της Lidl. Στη συνέχεια, η οικοδέσποινα της Lidl Food Academy οδήγησε τους παρευρισκόμενους στο beer tasting. Οι μπύρες που επιλέχτηκαν, είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Κύπρο, απευθύνονται σχεδόν σε όλα τα γούστα, ενώ από την 1η Αυγούστου μέχρι και τις 4 Αυγούστου όλοι οι πελάτες της Lidl θα επωφελούνται από την έκπτωση 15% στις μπύρες Argus και Perlenbacher.


H Lidl Κύπρου είναι σε συνεχή αναζήτηση νέων γεύσεων που να μπορούν να συνοδεύσουν αρμονικά τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές γαστρονομικές παραδόσεις της Κύπρου, γι’ αυτό τον λόγο αναπτύσσει συνεχώς την γκάμα της.
Όσοι έδωσαν το «παρών» τους απόλαυσαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, παγωμένες μπύρες σε επιτραπέζιες παγοθήκες και ποτηράκια που αντιστοιχούσαν στην κάθε μπύρα της Lidl συλλογής, πάνω στους πάγκους των τυχερών προσκεκλημένων.


Κάθε φορά δοκιμαζόταν μια ξεχωριστή μπύρα και ακολουθούσε η περιγραφή της. Μπύρες ελαφριές και δροσερές, μπύρες με δυνατό σώμα και υψηλή αλκοόλη, μπύρες βυθοζύμωτες, σε μεγάλη συσκευασία ή ατομική, μοναδικές μπύρες σίτου με ξηρή καθαρή γεύση και πληθωρικό αφρό, τέλειος συνδυασμός με μία φέτα λεμόνι. Μπύρες υπέροχες, καλοκαιρινές, μπύρες για κάθε γούστο.


Μια βραδιά άφθονης μπύρας, BBQ και live μουσικής την οποία απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, γευσιγνώστες, food editors, influencers και φυσικά οι νικητές στον διαγωνισμό στο Facebook και Instagram της Lidl Food Academy που απάντησαν σωστά στα σχόλια και κέρδισαν προσκλήσεις για το ‘Beer ο’ Clock’!

 

Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
Snapchat: lidlcyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top