ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το Lead Cyprus Summer Camp

Ολοκληρώθηκε το Lead Cyprus Summer Camp

Ολοκληρώθηκε το επταήμερο Lead Cyprus Summer Camp επιχειρηματικότητας που συνδιοργάνωσαν και επιμελήθηκαν το Cypriot Enterprise Link και το CyprusInno μαζί με μεγάλη ομάδα εθελοντών από όλες τις πόλεις της Κύπρου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση εκ των διοργανωτών, το Lead Cyprus είναι μία πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ανάδειξη της συνεργασίας και της κοινωνικής αλλαγής μέσω του επιχειρείν αλλά και την προώθηση της συμφιλίωσης και της ειρήνης. «Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα κρατά σε επαφή όλους τους εμπλεκόμενους φορείς επιχειρηματικότητας, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους», αναφέρεται.

Του Summer Camp είχαν προηγηθεί στις 16 και στις 23 Μαρτίου τα “Jump On the Bus”, δύο ενημερωτικές-εκπαιδευτικές εκδρομές στη νοτιοδυτική και βορειοανατολική Κύπρο, κατά τις οποίες συλλέγηκαν πληροφορίες για τα «κενά» της κάθε πόλης, των επιχειρήσεων και των νέων. Οι δράσεις της πρωτοβουλίας κορυφώθηκαν από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουλίου, με το πρώτο Summer Camp επιχειρηματικότητας σε όλη την Κύπρο, το οποίο περιλάμβανε έξι θεματικές ενότητες και το μεγαλύτερο Hackathon, που έγινε για πρώτη φορά ταυτόχρονα και στις έξι πόλεις.

Το Summer Camp ολοκληρώθηκε με το πιο μεγάλο Hackathon, έναν μαραθώνιο διαγωνισμό καινοτομίας και τεχνολογίας που για πρώτη φορά από την πρώτη διοργάνωση του Hack {Cyprus}, έγινε ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις του νησιού. Υποστηρικτές και αρωγοί στην προσπάθεια της πρωτοβουλίας ήταν το RISE (Research center on Interactive media, Smart systems and Emerging technologies) και η Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Lead Cyprus στην ιστοσελίδα leadcyprus.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top