Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας η Κύπρια παρουσιάστρια – «Επέρασε μου το κάψιμο» - VIDEO

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας η Κύπρια παρουσιάστρια – «Επέρασε μου το κάψιμο» - VIDEO

Από τον καιρό που είχε να πιάσει τιμόνι στο νησί μας, συγχίστηκε και οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα.

Ο λόγος για την ραδιοφωνική παραγωγό Κάλια Ελευθερίου, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο την Πέμπτη 25/07.

Η Κάλια φρόντισε να ενημερώσει τους χιλιάδες ακόλουθούς της για την άφιξή της στο νησί, αλλά και για το ευτράπελο που ενεπλάκη.

Συγκεκριμένα, η Κάλια, ανέφερε πως για πολύ λίγο, οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα αντί στην αριστερή, καθώς συνήθισε από τον καιρό που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ευτυχώς όμως η Κάλια δεν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωσε άμεσα!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE