ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κακόβουλη φωτιά στο Πολέμι της Πάφου

Κακόβουλη φωτιά στο Πολέμι της Πάφου

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 25/07 στο Πολέμι Πάφου μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν.

Σύμφωνα με τις έρευνες οι εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αναφέρονται σε σκόπιμη καύση αφού στο μέρος εκείνη την ώρα δεν υπήρχε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική υπηρεσία η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Πολεμίου κατέκαψε άγρια βλάστηση, καλαμιώνες, ξηρά χόρτα και διάφορα δέντρα στο χωριό Πολέμι (περιοχή Χάντρες) της Επαρχίας Πάφου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Στρουμπιού και Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, ένα πυροσβεστικό όχημα από την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας και επιπρόσθετα ένα καδενοφόρο όχημα, καθώς επίσης και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο  στις 21.23 το βράδυ της Πέμπτης και κατέκαψε τρία εκτάρια.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύκτας για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top